SID GODT MED NORSK KVALITET OG DESIGN

Vi har altid været optaget af at producere møbler som skal vare. Møbler som skal være et center for hvile og ro. En del af hverdagsøjeblikkene. En del af livet. Tidløst design og godt håndværk, lavet for generationer, i generationer. Midt under anden verdenskrig blev visioner til virkelighed. En ung håndværker startede produktionen af træstole i Sykkylven. Siden den gang har alle vore valg været gennemsyret af de samme kærneværdier. Kvalitet og design – siden 1941. Nu over 80 år efter, er Brunstad en af Skandinaviens ledende møbelproducenter.

Se en præsentation af vores produktion

Vision

Vi har et stærkt ønske om at du skal være stolt af dit nye møbel. Ikke bare i dag, men også i fremtiden. Vores vision bygger på tre grundsten: Kvalitet. Vi går aldrig på akkord med vores kvalitetskrav. Vi vælger kun de bedste materialer og løsninger, til dit nye møbel. Komfort. Vores møbler skal være blandt de mest komfortable på markedet. Du skal glæde dig til, at sætte dig ned, i dit nye møbel. Design. Vi skal altid ligge i forkant med udviklingen – ikke følge den. Dit møbel skal være tidsrigtigt i dag, -og også i fremtiden.

Garanti

Vi giver dig 10 års garanti på sædepuder og rammeværk (bærende konstruktion). Rammeværket indbefatter ikke løse komponenter og beslag. Det er vores solide kundskab omkring materialebrug og systematisk testning, som ligger til grund for dette løfte. Vi prioriterer altid kvalitet, i lige så stor grad som det visuelle udtryk. Sætepuder i formstøbt koldskum, sikrer høj spænstighed og god siddestøtte. Dette giver maksimal komfort, uanset hvor du sidder i møblet. Selv efter mange års brug, vil møblene beholde sin oprindelige form og kvalitet. Puderne afgiver ingen miljøskadelige gasser. (Garantien gælder fra 1.november 2012, uden tilbagevirkende kraft for møbler produseret før denne dato).

Møbeldesign

Vi er stolte af at være en del af Norges lange møbelhistorie, og landets møbel fremtid. Vores stole er både designet og produceret i Norge, og vi er derfor med til at sikre flere norske arbejdspladser. Vores kunder kan selv vælge hvordan deres stol eller sofa skal være. Alle komponenterne bliver lavet for at være i samklang med hinanden. Et unikt møbel er klart. Designet og produceret af mennesker med lidenskab for håndværk og kvalitet. Vi producerer møbler som skal vare i generationer.

Produktion

Vi udfører alt træarbejde, limning, lakering, sy- og monteringsarbejde på egen fabrik, og samarbejder med mange underleverandører i nærmiljøet. Dette gør vores møbler "kortrejste" og dermed miljøvenlige. Mange af vores medarbejdere har fagbrev, og vi er stolte af at bevare en lang håndværkstradition. Med stabil hånd og skarpt blik bliver de forskellige materialer tilpasset og behandlet.