Brunstad - møbler siden 1941

Vores historie går helt tilbage til 1941, da Hjalmar Brunstad i et kælderlokale, startede på, at lave træstole. Hans søn Helge Brunstad, videreførte bedriften med sikker hånd i flere årtier, og Brunstad har udviklet sig til, at være en af Norges ledende producenter af møbler. Ved hjælp af stor erfaring, dygtige medarbejdere, gode designere og med fokus på kvalitet i alle led, har Brunstad holdt en sikker kurs, i et altid skiftende marked.

Se en præsentation af vores produktion

Vision

Vi har et stærkt ønske om at du skal være stolt af dit nye møbel. Ikke bare i dag, men også i fremtiden. Vores vision bygger på tre grundsten: Kvalitet. Vi går aldrig på akkord med vores kvalitetskrav. Vi vælger kun de bedste materialer og løsninger, til dit nye møbel. Komfort. Vores møbler skal være blandt de mest komfortable på markedet. Du skal glæde dig til, at sætte dig ned, i dit nye møbel. Design. Vi skal altid ligge i forkant med udviklingen – ikke følge den. Dit møbel skal være tidsrigtigt i dag, -og også i fremtiden.

Garanti

Vi giver dig 10 års garanti på sædepuder og træværk. Det er vores solide kundskab omkring materialebrug og systematisk testning, som ligger til grund for dette løfte. Vi prioriterer altid kvalitet, i lige så stor grad som det visuelle udtryk. Sætepuder i formstøbt koldskum, sikrer høj spænstighed og god siddestøtte. Dette giver maksimal komfort, uanset hvor du sidder i møblet. Selv efter mange års brug, vil møblene beholde sin oprindelige form og kvalitet. Puderne afgiver ingen miljøskadelige gasser. (Garantien gælder fra 1.november 2012, uden tilbagevirkende kraft for møbler produseret før denne dato).

Møbeldesign

Design, komfort og kvalitet, er vigtig for os på Brunstad AS. Vi er stolte af vores gode og mangeårige samarbejde, med de anderkendte møbeldesignere Arild Alnes og Helge Taraldsen, MNIL. De står bag de fleste af vores modeller, blandt andet succeser som Delta, System+, Stream og Sting.

Produktion

Mange af vores medarbejdere har fagbrev, og vi er stolte af at bevare en lang håndværkstradition. Vi udfører alt træarbejde, limning, lakering, sy- og monteringsarbejde på egen fabrik, og samarbejder med mange underleverandører i nærmiljøet. Dette gør vores møbler "kortrejste" og dermed miljøvenlige.