Delta Legend stol og skammel i fåreskind sort og lyslakeret bøg. Nakke- og armpuder i sort læder.
Delta Legend i læder Dark Brown Anilux med ben i olieret eg.
Delta Legend Button i Nero classic læder med ben i hvidolieret eg.

DELTA Legend

Komfortable lænestole i forskellige designs. Findes også som lav variant. Alle har trinløs regulering i ryg, aktiv nakkefunktion og tilhørende skamler. Delta Legend med knapper i ryggen og integreret nackepude kaldes BUTTON.

Treverk

Mahognifarvet, valnøddefarvet, ubehandlet og lyslakeret bøg. Wengéfarvet, oliebehandlet, ubehandlet, hvidoliet, gråoliet, sortlakeret og lyslakeret eg. Ved bestilling af ubehandlede ben, vil udstyr til sæbebehandling medfølge. * * * *NB! Valg af knapper i kontrastfarve på Delta Legend Button: kr.660,-.

Læder og Tekstiler

Stof i tern og striber kan ikke benyttes på Delta stole. Mod et tillæg på 15% kan læder benyttes på bagryg og sider istedet for stof Cusco når man bestiller stolen i fåreskind. Tillæg for nakkepude i fåreskind se "Ekstra tilbehør". Ønsker man læder på nakkepude/armvanger, på en stol i stof, vil der være et tillæg. Se pris under ekstra tilbehør.

Anden information

Standard for kombination fåreskind/stof: Fåreskind på indvendig ryg og sæde, stof Cusco på bagryg og sider. Nakkepude kan leveres i stof Cusco eller i skind. Husk at notere valg på ordren. Sædehøjde: 44 cm. Sædedybde: 50 cm.

DELTA Legend Original

H:
103
B:
69
D:
90
 

Delta Legend Button

H:
103
B:
69
D:
90
 

Delta Legend Large

H:
110
B:
73
D:
90
 

DELTA Legend Skammel

H:
40
B:
53
D:
42
 

DELTA Legend Lav stol

H:
87
B:
69
D:
82