Delta Harmony stole i Nougat classic læder, oliet eg ben.
Delta Harmony Button i hvidt fåreskinn. Knapper i læder Sand classic. Ben i hvidoliet eg.

DELTA Harmony

Nydelige og komfortable lænestole i mange forskellige designs. Alle har trinløs regulering i ryg, aktiv nakkefunktion og tilhørende skamler. Delta Harmony med knapper i ryggen og integreret nackepude kaldes BUTTON.

Treverk

Mahognifarvet, valnøddefarvet, ubehandlet og lyslakeret bøg. Wengéfarvet, oliebehandlet, ubehandlet, hvidoliet, gråoliet, sortlakeret og lyslakeret eg. Ved bestilling af ubehandlede ben, vil udstyr til sæbebehandling medfølge. * * * *NB! Valg af knapper i kontrastfarve på Delta Button: kr.660,-.

Læder og Tekstiler

Stof i tern og striber kan ikke benyttes på Delta stole. Mod et tillæg på 15% kan læder benyttes på bagryg og sider istedet for stof Cusco når man bestiller stolen i fåreskind. Tillæg for nakkepude i fåreskind se "Ekstra tilbehør". Ønsker man læder på nakkepude på en stol i stof, vil der være et tillæg. Se pris under ekstra tilbehør.

Anden information

Standard for kombination fåreskind/stof: Fåreskind på indvendig ryg og sæde, stof Cusco på bagryg og sider. Nakkepude kan leveres i stof Cusco eller i skind. Husk at notere valg på ordren. Sædehøjde: 44 cm. Sædedybde: 50 cm.

Delta Harmony Original

H:
103
B:
71
D:
90
 

Delta Harmony Button

H:
103
B:
71
D:
90
 

Delta Harmony Large

H:
110
B:
75
D:
90
 

Delta Harmony Skammel

H:
40
B:
53
D:
42
 

Delta Harmony Lav stol

H:
87
B:
71
D:
82
 

DELTA Harmony
passer til