Delta Adventure i læder Choko classic, olieret eg.
DELTA Adventure stol og skammel i fåreskind Truffle, ubehandlet eg på trædetalier.
Delta Adventure Point i læder Standard Brown. Hvitolieret eg.
Delta Adventure lave stoler i Dinamica 2015. Wengefarvet stæl.
Delta Adventure Point i Fenice aqua. Hvidolieret eg.
Delta Adventure Button i Sally uni denim, hvidolieret eg.

DELTA Adventure

Nydelige og komfortable lænestole i mange forskellige designs. Alle har trinløs regulering i ryg, aktiv nakkefunktion og tilhørende skamler. Delta Adventure med knapper i ryggen og integreret nakkepude kaldes BUTTON.

Treverk

Mahognifarvet, valnøddefarvet, ubehandlet og lyslakeret bøg. Wengéfarvet, oliebehandlet, ubehandlet, hvidoliet, gråoliet, sortlakeret og lyslakeret eg. Ved bestilling af ubehandlede ben, vil udstyr til sæbebehandling medfølge. * * * NB! Valg af knapper i kontrastfarve på Delta Button: kr.660,-.

Læder og Tekstiler

Stof i tern og striber kan ikke benyttes på Delta stole. Mod et tillæg på 15% kan læder benyttes på bagryg og sider istedet for stof Cusco når man bestiller stolen i fåreskind. Tillæg for nakkepude i fåreskind se "Ekstra tilbehør". Ønsker man læder på nakkepude på en stol i stof, vil der være et tillæg. Se pris under ekstra tilbehør.

Anden information

Standard for kombination fåreskind/stof: Fåreskind på indvendig ryg og sæde, stof Cusco på bagryg og sider. Nakkepude kan leveres i stof Cusco eller i læder. Husk at notere valg på ordren. Sædehøjde: 44 cm. Sædedybde: 50 cm.

Delta Adventure Original

H:
103
B:
69
D:
90
 

Delta Adventure Button

H:
103
B:
69
D:
90
 

Delta Adventure Large

H:
110
B:
73
D:
90
 

Delta Adventure Skammel

H:
40
B:
53
D:
42
 

Delta Adventure Lav stol

H:
87
B:
69
D:
82